Homoseksuel mand anholdt i Singapore for oralsex « panbladet.dk | LGBT Danmarks nyheds- og kultursite

Homoseksuel mand anholdt i Singapore for oralsex

En homoseksuel mand fra Singapore risikerer op til to års fængsel, fordi han efter sigende dyrkede oralsex på et offentligt toilet. Byens lovgivning forbyder enhver seksuel aktivitet mellem mænd. Det skriver Advocate.com.

Ifølge Agence France-Presse (AFP) skulle Tan Eng Hong (47) have begået forbrydelsen i marts på et offentligt toilet i et populært indkøbscenter i Singapores forretnings- og shoppingkvarter. Hong blev løsladt ved kaution, og hans sag blev udsat indtil 27. september.

Singapores lovgivning vedrørende seksuel aktivitet blev i 2007 lempet, så oral- og analsex mellem heteroseksuelle par blev tilladt. Ifølge AFP er 185 personer blevet dømt efter lovgivningen i perioden 1997-2006. / mma

0 kommentarer to “Homoseksuel mand anholdt i Singapore for oralsex”


  • Ingen kommentarer

Skriv en kommentar