Gay & Gray: ny projektgruppe for lgbt-egnede ældreboliger « panbladet.dk | LGBT Danmarks nyheds- og kultursite

Gay & Gray: ny projektgruppe for lgbt-egnede ældreboliger

“Gay & Gray” er navnet på en ny projektgruppe under LGBT Danmark, der arbejder for at få etableret beskyttede boliger og et plejehjem for ældre bøsser, lesbiske, biseksuelle og transpersoner (lgbt-personer) i København og på Frederiksberg.

“Mange af os har skullet tage mod til os for at springe ud af skabet. Skal vi som ældre og svage springe ind i skabet igen, fordi vi ikke magter andet?” spørger gruppen mere eller mindre retorisk i en pressemeddelelse. For at svaret på det spørgsmål bliver et naturligt nej, inviterer gruppen til informationsmøde, hvor alle interesserede er velkomne.

Informationsmødet foregår:

Torsdag den 20. januar 2011
kl. 17:00 til ca. 18:30
Helligaandshuset, Valkendorfsgade 23, København

Yderligere oplysninger vedr. mødet fås hos Jan Christensen på 60 14 39 60 eller Peter Rolsdorf på 20 51 64 18. Du kan også læse mere om projektgruppen og dens arbejde på deres hjemmeside. / mma

2 kommentarer to “Gay & Gray: ny projektgruppe for lgbt-egnede ældreboliger”


  • Så nu skal vi sætte os selv endnu mere i bås, ved at bo på “særlige” plejehjem, fremfor at “blande os med den normale befolkning”?
    Virker da helt skudt i låget :O

  • Jeg synes initiativet er super og gør mine egne spæde tanker om min egen alderdom (er selv 50) mere farverige og fortrøstningsfulde.

    Tak:-)

Skriv en kommentar