Kanal 4 søger deltagere til “Singleliv” « panbladet.dk | LGBT Danmarks nyheds- og kultursite

Kanal 4 søger deltagere til “Singleliv”

En af Kanal 4′s store succeser, reportageserien Singleliv, søger nye medvirkende til den 10. sæson af serien. Især biseksuelle, men også homoseksuelle, er i programmets søgelys.

Er du single og mellem 20 og 45 år, og har du lyst til at fortælle seerne om livet som single og jagten på kærligheden, så har du chancen nu.

Singleliv leder efter forskellige typer singler, som har mod på at blive fulgt af et tv-hold i en periode. De er blandt andet meget interesserede i at få kontakt med biseksuelle, som vil fortælle deres historie, men homoseksuelle er også velkomne.

Hvis du aktivt leder efter en kæreste og samtidig synes, at det kunne være spændende at være med i Singleliv, kan du kontakte redaktionen bag programmet på sl@sandtv.dk.

Fortæl lidt om dig selv; hvem du er, din baggrund, dine ønsker og planer for fremtiden – og ikke mindst, hvorfor du leder efter en kæreste, og hvad du gør for at finde hende/ham. Det er også vigtigt, at du vedhæfter et eller flere billeder af dig selv samt dit telefonnummer.

Læs mere om programmet her. / pr

1 kommentar to “Kanal 4 søger deltagere til “Singleliv””


  • jeg er kvinde på 38 år kommer fra rødovre og vil maget gerne melder mig til singel liv program .er de mulighed ? hvor skal jeg send ansøning ? kontakt mig på min mail hilsen kamila

Skriv en kommentar