DR2 søger medvirkende til nyt program « panbladet.dk | LGBT Danmarks nyheds- og kultursite

DR2 søger medvirkende til nyt program

Savner du kvalificerede bud på, hvordan du tackler et svært dilemma?

Nyt DR2-program søger deltagere, som tumler med nogle af hverdagens store dilemmaer og som ønsker inspiration og hjælp til at træffe et valg. Dilemmaerne kan spænde vidt og for eksempel omhandle vanskelighederne ved at leve med fordomme som homoseksuel og manglende accept som homoseksuel.

Vi har brug for dit dilemma i anonymiseret form (alle medvirker anonymt), så du skal ikke selv medvirke i udsendelsen, men skal have lyst til at beskrive dit dilemma i detaljer med alle de lag, det rummer.

Et panel af engagerede debattører med hver deres overbevisning og hver deres religiøse ståsted forholder sig aktivt til netop dit dilemma og giver dig hver deres bud på, hvordan du træffer det rette valg ud fra den religion, som de hver især bekender sig til. Panelet vil være bredt sammensat, så det f.eks. kan være både en kristen, en buddhist og en ateist, der forholder sig til dilemmaet.

Du får dermed en række forskellige indgangsvinkler til din problematik og kan vælge mellem de bud, der giver bedst mening for dig. Panelets deltagere tager afsæt i hver deres trosretning, når de forholder sig til dilemmaet og tilbyder dig et bredspektret og nuanceret syn på din problemstilling.

Vil du fortælle om dit dilemma, eller i første omgang bare vide mere, så kontakt Bettina Ohlsen på 87 39 72 15 / 28 54 72 15 eller boe(at)dr.dk., eller Vivi Jelstrup på 30131557 eller  vivi(at)lgbt.dk. senest 22/8-2011.

0 kommentarer to “DR2 søger medvirkende til nyt program”


  • Ingen kommentarer

Skriv en kommentar