Bliv frivillig « panbladet.dk | LGBT Danmarks nyheds- og kultursite

Bliv frivillig

Frivillige kræfter er hjertet i panbladet.dk. Vores tagline er “En del af din verden – og LGBT Danmark”. Ligesom vi gerne vil være en del af din verden, vil vi også rigtig gerne have, at du bliver en del af vores verden.

Uden dig, intet panbladet.dk.

Se herunder, hvordan du kan hjælpe os. Hvis du hellere vil lave noget andet, end de muligheder vi har listet nedenfor, er du velkommen til at skrive til os alligevel og lufte din idé på redaktion@panbladet.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

/

Skribenter

At skrive for panbladet.dk kan være mange ting. Du kan skrive korte nyhedsartikler, længere nyhedsanalyser, spørgsmål og svar-interviews, portrætter m.m. Hvis du har den gode idé, har vi en by-line og spaltepladsen til dig.

Er god til at skrive? Har du flair for at vinkle en god historie? Og sidder du inde med en ægte interesse for at skrive om bøsser, lesbiske, biseksuelle og transpersoner (eller i hvert fald én af de fire grupper) m.m., så hører vi gerne fra dig.

Anmeldere

Elsker du at læse, høre musik eller se film? Så kan det være, du skal være anmelder for panbladet.dk. Vi modtager hele tiden anmeldereksemplarer af de nyeste bøger, cd’er og dvd’er, og hvis du anmelder et af dem, får du lov til at beholde eksemplaret.

Fotografer

Et billede siger mere end tusind ord, så hvis du kan tage et billede for os, ”sparer” vi gerne tusind ord. Er du god til at fotografere og redigere dine billeder efterfølgende? Så vil vi rigtig gerne have dig med på vores hold.

Eksperter

Panbladet.dk kører i WordPress-systemet, som egentlig er et blogsystem, men som også fungerer udmærket som CMS til vores behov. Hvis du er ekspertbruger af WordPress eller bare ved rigtig meget om at kode html, css eller php, så har vi brug for din hjælp.

/

Har du yderligere spørgsmål? Så tøv ikke med at skrive til os på redaktion@panbladet.dk.