Tanker

Hvorfor træne med battleropes?

Træning med battleropes er blevet enormt populært rundt omkring i verden på grund af de mange fordelagtige fordele for kroppen. Battleropes er en forholdsvis ny træningsdiciplin i fitnesscentrene og til hjemmet. Det er en ideel mulighed for dem, som ønsker at træne hele kroppen og som leder efter en dynamisk og eksplosiv træningsmetode.

Hvad er battleropes?

Battleropes er et langt stykke reb med to håndtag, som man kan holde i. Battleropes er samtidig store og tunge, hvilket øget modstanden, når man benytter dem i sin træning. På den måde kan man få trænet sine muskler som aldrig før. Battleropes styrker blandt andet mavemusklerne, armene og skuldrene samtidig med, at det øger din konditionstræning. Battleropes er med andre ord et fantastisk funktionelt træningsredskab, som du kan lave en effektiv helkropstræning med. Du kan blandt andet træne udholdenhed og styrke med battleropes. På den måde får du kombineret styrketræning og konditionstræning.

Træningsøvelser med battleropes

Når du træner med battleropes, kan øvelserne både være lette, hvis man er nybegynder eller lidt mere avancerede for de øvede. For nybegyndere kan bølgebevægelsen være et godt sted at starte, når man skal stifte bekendtskab med battleropes. Denne metode fokuserer på at tone armene og skuldrene samtidig med, at den øger hjerterytmen. For at udføre den, skal man tage et reb i hver hånd, så håndfladerne vender mod hinanden og tommelfingrene er oven på rebet. Derefter strækker man armene ud, mens man bøjer let i knæene. Efter dette løfter man først den ene arm op i skulderhøjde og mens du sænker den, løfter du den anden arm op på præcis samme måde. På denne måde får en hurtig føling med, hvordan battleropes fungerer.

For dem som er øvede i forhold til træning med battleropes kan man for eksempel udføre Rope Russian Twists, hvor man sidder med bøjede ben og lænet en smule bagud samtidig med, at man holder et reb i hver hånd. Derefter kører man rebet skiftevis fra side til side samtidig med, at man skal forsøge at holde balancen. Samtidig med at man roterer fra side til side, skal man dreje overkroppen så langt ud til siderne, som du kan. For at gøre øvelsen ekstra avanceret kan man tage fødderne op, så det kun er numsen, der er placeret på gulvet. Løftede fødder stiller større krav til dine muskler og din balanceevne. Løftede fødder betyder samtidig at coren bliver aktiveret ved at blive spændt op.

You may also like