Tanker

Et hashmisbrug kan have store konsekvenser

Ryger du hash? Det behøver du ikke at svare på, det er okay hvis du gør. Det er der mange der gør. Og hvis man skal sammenligne i forhold til, hvad ellers man kan ryge, er det også en af de bedre ting at ryge, hvis man kan sige noget er godt at ryge. Der er endda nogle som vil argumentere for, at det er decideret sundt at ryge hash. Men det kan også have store konsekvenser, hvis man ikke passer på. og hvis det får det, så burde man søge hjælp. Men først, skal man finde ud af om man har et hashmisbrug.

Hvordan opdager man et hashmisbrug

Mange folk ryger hash. Det bliver mere og mere almindeligt. Og der er mange som ryger det på et dagligt basis, uden at det nødvendigvis er et misbrug. Så hvordan kan man identicifere om hvorvidt det er gået hen og blevet et misbrug? Hvornår bliver det skadeligt for dig? For bare fordi du godt kan lide at ryge hash, er det ikke nødvendigvis fordi det er dårligt for dig. Så hvornår ved du, at det er dårligt for dig?

Generelt set, så handler det om, hvor meget du går rundt og tænker på hash, når du ikke ryger det. Hvor meget fylder det din hverdag? Hvor meget fylder det dit liv? Hvis det eneste du gør, når du ikke ryger hash, er at glæde dig til næste gange du ryger hash, så kan det godt være, at du har et misbrug. For virkelig at teste det, burde du forsøge at lade være med at ryge det i en uge. Så hvordan det gør. hvis det er forfærdeligt, så kan det være, at du har en afhængighed af det. Og dette er værre og du burde gøre noget ved det, med det samme!

Hvad kan man gøre for at komme af med det

Det kan være svært at komme af med, hvis man har et hashmisbrug. Men det er slet ikke umuligt. Og det betyder på ingen måde, at dit liv er ved at ende. Det behøver ikke at være en kæmpe forandring for din hverdag og dit liv. Tænk på det som en måde, at gøre dit liv bedre på. Du forbedrer dig selv! Men det kan være vigtigt at søge udefra hjælp, såsom ved at søge en A Misbrugsbehandling. Få nogle folk ind i dit liv, som ved, hvordan man kommer af med dette misbrug,

You may also like